Project Description
I am in love with this salad!

רכיבים
1 כרובית בינונית מחולקת לפרחים גדולים 4-5 ס"מ קוטר
1 חציל לא מקולף פרוס לשניים, ואם הוא ענק' לארבעה
2 פלפלים אדומים שלמים
2 קישואים חתוכים לפרוסות ארוכות.
2 שומר, חתוכים כל אחד לשלוש חתיכות.
2 בצלים אדומים, חתוכים לארבע, ולא מפורקים
1 כף שמן זית
4 שיני שום לא קלופות
1/2 כפית מלח, מעט פלפל
*לא חייבים את כל הירקות הרשומים, אפשר כל פעם לאפות 4 סוגי ירקות אחרים.
שיטת הכנה
- מניחים על תבנית ניר אפיה, מורחים עליו כף שמן ומפזרים מלח ופלפל.
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומגלגלים בשמן שעל התבנית את הפרחים.
- פורסים לשניים את החציל ומניחים כשהצד עם הקליפה כלפי מטה.
- מניחים את הבצלים, השומר, הפלפלים והקישואים.
- מפזרים את שיני השום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ושוכחים ל-40 דקות.
- מוציאים את הפלפלים, ומכניסים לקופסא סגורה. יהיה קל לקלף אותם אחר כך, כשיתקררו.
- את יתר הירקות משאירים עוד 10-20 דקות, עד שהכרובית והחציל קצת נחרכים.